Brak produktów
Japońska pasta miso, znana również jako "miso" (味噌) to tradycyjny składnik kuchni japońskiej. Jest to pasta o wyrazistym smaku i charakterystycznym aromacie, która jest wytwarzana z fermentowanych ziaren soi, soli i czasem innych ziaren, takich jak ryż czy jęczmień. Proces produkcji pasty miso polega na fermentacji ziaren soi wraz z dodatkiem soli i innych składników przez określony czas. Czas fermentacji wpływa na smak i aromat pasty miso - im dłuższy czas fermentacji, tym bardziej wyrazisty smak.
Skład: Woda, soja, pszenica, sól, alkohol, koji (aspergillus oryzae)
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kategorie na sklepie Kuchnia-Zdrowia | Kuchnie świata |
PRZEWOŹNIK | KOSZT WYSYŁKI |
DPD PICKUP | 9,99 zł |
KURIER DPD | 12,99 zł |
KURIER DPD - POBRANIE | 16,99 zł |
INPOST PACZKOMAT | 11,99 zł |
INPOST PACZKOMAT - POBRANIE | 15,99 zł |
INPOST KURIER | 12,99 zł |
INPOST KURIER - POBRANIE | 16,99 zł |
ORLEN PACZKA | 11,99 zł |
POCZTA POLSKA - ODBIÓR W PUNKCIE | 11,99 zł |
POCZTA POLSKA - ODBIÓR W PUNKCIE (POBRANIE) | 14,99 zł |
POCZTA POLSKA | 12,99 zł |
POCZTA POLSKA - POBRANIE | 16,99 zł |
Wiemy jak ważny jest dla Państwa czas, dlatego wszystkie zamówienia wysyłamy jeszcze tego samego dnia według poniższego schematu:
Zamówienia złożone po tych godzinach wysyłane są następnego dnia roboczego.Zakupy mogą zostać opłacone przelewem ekspresowym poprzez PayU lub Przelewy24, jak i wysłane za pobraniem (płatne przy odbiorze).
Suplement diety. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej porcji dziennej. Zaleca się stosowanie urozmaiconej diety i prowadzenie zdrowego trybu życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników preparatu. Produkt przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu , w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Chronić od światła i wilgoci.
*Nie dotyczy akcesoriów